Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ενα γράμμα για τον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
06.08.08

«Ενσαρκώνετε την αλλαγή στην οποία μπορούμε να πιστέψουμε. Μη μας προδώσετε». Σε μια πρωτοφανή κίνηση υποστήριξης σε υποψήφιο για το προεδρικό αξίωμα, δεκάδες προσωπικότητες των ΗΠΑ υπογράφουν ανοιχτή επιστολή προς τον Μπάρακ Ομπάμα, καλώντας τον να κάνει τις υποσχέσεις του πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τη μεγαλύτερη ως τώρα ηλεκτρονική απάτη ξεσκέπασαν οι αρχές στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
06.08.08

Μεγάλη υπόθεση κλοπής στοιχείων πιστωτικών καρτών εξιχνίασαν οι αρχές στις ΗΠΑ, απαγγέλλοντας κατηγορίες σε 11 συνολικά άτομα.Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής υπόθεση ηλεκτρονικής κλοπής που αφορά την απόσπαση στοιχείων για περισσότερες από 40 εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορυφώνεται η Λαμπαδηδρομία Εκτύπωση E-mail
06.08.08

Μεγαλειώδη τελετή υποδοχής επεφύλαξε ο κόσμος του Πεκίνου στην Ολυμπιακή Φλόγα που ολοκλήρωσε το ταξίδι των 140.000 χιλιομέτρων στις έξι ηπείρους. Δεν έλειψαν οι διαδηλώσεις και οι πρώτες συλλήψεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι θολώνει την τελετή έναρξης Εκτύπωση E-mail
05.08.08

Παραμονές της «Μεγάλης Εκρηξης» με πυροτεχνήματα που ετοιμάζει η Κίνα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αυτή την Παρασκευή, νέφος και πολιτική θολώνουν τον ουρανό του Πεκίνου και το σλόγκαν «Ενας κόσμος, Ενα όνειρο».

 
Τελευταία ανανέωση ( 06.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μακάριος: Δεν τον άφηναν ν' αγιάσει Εκτύπωση E-mail
05.08.08

Θρησκευτικό χαρακτήρα είχαν δύο φράσεις που συνήθιζε να λέγει ο Μακάριος, αφού ως παπάς βασικά αισθανόταν και όχι ως πολιτικός. Και στην Αρχιεπισκοπή διέμενε, όχι στο Προεδρικό. Εθνάρχης ήταν και την κρατική εξουσία εδέχθη για να ποδηγετήσει τον λαό του στα πρώτα βήματα του ανεξάρτητου βίου του.

Τελευταία ανανέωση ( 06.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεχάσαμε την Κύπρο; Εκτύπωση E-mail
05.08.08

Όλοι ασχολούνται με τα Σκόπια και τις κραυγές του γιάπη πρωθυπουργού τους, το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με... ανεμόμυλους, ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπαθή μετανάστρια από τη Σιέρα Λεόνε, το ΚΚΕ φοβάται ν' ανοίξει τις πόρτες, μην μπουν ανεξέλεγκτοι και χάσει το μαγαζί, και ο Καρατζαφέρης με το τι έλεγε χθες και τι λέει σήμερα ο Αλαβάνος, τα κανάλια μας με τον δολοφόνο του άλλου υποδείγματος ζωής, του Σεργιανόπουλου, και κανενός δεν του καίγεται καρφί για τις κρίσιμες εξελίξεις, που έχουν... από καιρό σχεδιαστεί σε αγγλικά και αμερικανικά μαγειρεία για το οριστικό θάψιμο της Κύπρου, με τη νομιμοποίηση του «Αττίλα» και της κατοχής διά των όπλων, αποδεχόμενοι, με τον... κομμουνιστή Χριστόφια, να μπει συνεταίρος στο σπίτι μας.

 
Τελευταία ανανέωση ( 06.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιουχάρισμα κατά Ομπάμα και νέο χιουμοριστικό βίντεο στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
02.08.08

Έντονα γιουχαρίστηκε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπάρακ Ομπάμα από νεαρούς αφροαμερικανούς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Φλόριντα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραγωδία στην Τουρκία Εκτύπωση E-mail
02.08.08

Δεκαπέντε μαθήτριες έχασαν τη ζωή τους και 27 τραυματίστηκαν από την κατάρρευση οικοτροφείου θηλέων τα ξημερώματα στην κεντρική Τουρκία, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Τελευταία ανανέωση ( 02.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρύβουν την ασχήμια με τείχη Εκτύπωση E-mail
31.07.08

 

Οι τουρίστες που θα εξέρχονται από τη δυτική ακτή του Ναού των Ουρανών, τον επόμενο μήνα, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να προσέξουν το σπίτι του Σονγκ Βέι. Ούτε, βέβαια, οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους ποδηλατικούς αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να τσιμπήσουν κάτι πρόχειρο στο εστιατόριο του Σουν Ρουονάν.
Τελευταία ανανέωση ( 31.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πέντε βήματα ζητάει από την Κίνα η Διεθνής Αμνηστία Εκτύπωση E-mail
30.07.08

 

Πρόσχημα για την ενίσχυση της καταστολής διαφωνούντων και ακτιβιστών στην Κίνα αποτελούν οι Ολυμπιακοί του Πεκίνου, σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, που καταγγέλλει εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 
Τελευταία ανανέωση ( 31.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
HΠA-Iράν: Tο κοινό έδαφος Εκτύπωση E-mail
30.07.08

Eίμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε κοινό έδαφος στις διαπραγματεύσεις με τις HΠA και με τις πέντε άλλες Mεγάλες Δυνάμεις, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Iράν Aχμαντινετζάντ ενισχύοντας την αισιοδοξία για αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4854 - 4876 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote